Roomservice v. 20

Förra veckan gästade Jason "Timbuktu" Diakité Roomservice och gjorde om en gammal skola till ett sällskapsrum. Själv tycker jag att det blev helt fantastiskt, precis min stil! Här nedan följer därför lite bilder på resultatet och några favoriter av olika detaljer han använde sig av. Se och njut!






Espressokoppar, Aika - Iittala
Mugg, Origo - Iittala
Kuddar, Babylon/Babylon stripe  - Mimou
Lampa, Jade - Rydéns
Golvlampa, Tophat - Rydéns
Brickbord, Roy Lichtenstein - House of Hedda





   











Snygg konst

Skitsnygg konst som absolut är värd att kolla in!

www.dizelsate.com

Fint i badrummet

Åh vad jag önskade att jag hade kakel i mitt badrum nu! Dessa underbara kakeldekorer finns att beställa på inreda.com. Är speglar som säljs i 4-pack och fästs direkt på kaklet. Smälter in och ser helt naturligt ut. Ge mig!

Imse - inreda.com






Färgglatt

Lite roliga nya grejer med massa färg. Jag älskar färg!

Ett litet bord som består av 5000 pappersark. Kul idé, kan dock bara levereras i Storbritannien än så länge.

Note table - Tom Seymour




A2 är ett nytt svenskt företag med influenser från 80-talet, och vilket årtionde var inte färgglatt om just 80-talet. Titta gärna på deras hemsida för hela deras sortiment. www.a2designers.se

Skåp, Collect - A2
Fåtålj, Pile - A2
Hylla, Angel - A2









Härlig fåtölj att ha ute på altanen. Fyll gärna upp med lite kuddar för en mysigare känsla. Finns även i en härlig grön också.

Vänö - IKEA



Kom över en bild med kuddar i dessa tyger och va bara tvungen att leta rätt på vart de kom ifrån. Tygerna kommer från Stof, ett danskt företag och de är i 100% bomull och finns i olika varianter. Dessa är mina favoriter, så härligt somriga.

Buketter - Stof

 


Dessa underbara lampor bara måste man ha till sena kvällar i trädgården i sommar. De ser ut som rislampor men är av plast. Det fiffiga med dessa är att det är solcellsbelysning. Laddas upp under dagen i direkt solljus och lyser sen i ca 11 timmar. Tänds automatiskt när det blir mörkt men det finns även en på/av funktion. Ett måste alltså till trädgården, eller varför inte balkongen.

Solig - IKEA


Den här tavlan är ju bara helt underbar. Hade den inte kostat 600 kr och varit från IKEA hade jag verkligen köpt den. Är ju lite så att man helt inte lägger ner så mycket pengar på nåt som är från IKEA i och med att det känns igen och syns mycket. Hade den varit billig eller från någon annan stans så hade den gärna fått prytt min vägg. Men fantastisk är den vilket fall.

Pjätteryd, Fumi Watanabe - IKEA



Gerhard Richter

Ett tips på en underbar konstnär. Gerhard Richter är en tysk konstnär och så här står det om honom på NE:  "Född 1932, tysk målare. Richter flyttade 1960 från Östtyskland till Düsseldorf, där han 1963 tillsammans med bl.a. Sigmar Polke proklamerade den kapitalistiska realismen. Richters konstnärskap har utvecklats till ett fält på vilket han rör sig mellan ett abstrakt och ett föreställande måleri i bilder som är reflektioner över måleriets specifika möjligheter och begränsningar som bildmedium."

Här är några verk av honom. Helt fantastiska! Kolla in hans hemsida också. www.gerhard-richter.com

                               



                         




RSS 2.0